شناسهٔ خبر: 212547 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد خبر داد: 

برگزاری مجموعه آزمون های نظام مهندسی ساختمان با حضور یک هزار و ۵۶۴ نفر در کهگیلویه وبویراحمد

اژمون مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسی، کاردانی، تعیین صلاحیت معماران تجربی،ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی، طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان طی روزهای ۴و۵ دی ماه ۱۴۰۴خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کهگیلویه وبویراحمد)، علی پارسایی گفت: سازمان نظام مهندسی به منظور تامین نیروهای متخصص و مشارکت مهندسان و صاحبان مهارت های فنی در سراسر کشور برای پیشبرد اهداف خود در زمینه توسعه و نوسازی فنی، هرساله  اقدام به برگزاری آزمون نظام مهندسی می کند.  

پارسایی افزود: آزمون نظام مهندسی۱۴۰۴ در سال جاری در تاریخ ۴ و ۵ دی در دو شیفت صبح و عصر در محل دانشگاه دولتی یاسوج ( دانشکده منابع طبیعی ،کتابخانه) برگزار می شود. 

وی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این آزمون بیان کرد: در مجموع یک هزار و۵۶۴ نفر در استان در  این آزمون ثبت نام کردند .

مدیرکل راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: حد نصاب قبولی در آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان و کاردان های فنی ساختمان در تمامی رشته ها ۵۰ درصد می باشد. 

 پارسایی در ادامه گفت: حد نصاب نمره قبولی در آزمون های " طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان" و" ارزبابی، طرح و اجرای بهسازی" ۶۰درصد می باشد .

مدیرکل راه و شهرسازی با اشاره به اینکه: قبول شدگان در این آزمون ها پس از تکمیل مدارک مورد نیاز، می توانند پروانه اشتغال به کار دریافت و  فعالیت رسمی خود را آغاز کنند، افزود: متقاضیان میتوانند از تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۱لغایت ۱۴۰۴/۱۰/۰۳نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.